OM OSS

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredda att möta de behoven. Som ett resultat, är en hög del av våra kunder, återkommande kunder och hänvisningar.

 

Vi hoppas att du kan hitta allting du behöver. Företagets namn fokuserar på att erbjuda dig hög kvalitativ service och nöjda kunder – vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar.

 

Med en stor variation av tjänster som vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss. Titta runt på vår hemsida och om du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss.

 

Företaget har F-skatt.

 

Vi utför Måleriarbeten och Takarbeten samt Trädgårdsarbeten över hela Stockholm.

Varför anlita oss?

Bästa Personliga Service.

Vi innehar mycket lång erfarenhet utav det vi jobbar med.
Vi sätter dig som kund i fokus och arbetar för att ha 100% nöjda kunder.
Pressade Priser & Hög Kvalitet.

 

Vi har pressade priser och jobbar ständigt för att leverera högsta kvalitet på våra alla våra tjänster.

 

Behöver du även hjälp med flytten så ordnar vi ett förmånligt pris på både flytt och städning.

 

Hur ska vi bli Bäst:
Miljöarbetet är som vi nämnt i tidigare inlägg en stor del av vårat arbete i att bli ledande städfirma inom flyttstädningar.

 

Ett perfekt resultat tillsammans med nöjd och glad personal är minst lika viktigt det.

 

Att komma till jobbet och må bra och arbeta tillsammans med goda vänner är otroligt viktigt för sammanhållningen.

 

Garanti och trygghet för våra kunder är för oss en självklarhet!

 

Bra och pressade priser utan att kvalitén påverkas är vi stolta att kunna hålla utan att det påverkar de anställdas löner negativt, då vår personal är utbildad till att arbeta på ett snabbt och effektivt sätt.

 

Bra utrustning och rätta medel är A & O för att våran personal ska kunna jobba snabbt och effektivt.

 

Planering och kommunikationen mellan ledning, personal och kunden är viktigare än man tror, vi försöker alltid kommunicera på bästa sätt och hålla alla parter delaktiga i vad som händer under dagen för att kunna underlätta och arbeta effektivt

TJÄNSTER

Vad gör oss till bäst till Stockholm?


Målningsarbeten

Det krävs skickligt hantverkskunnande för att nå bästa resultat när det gäller måleri. Alltifrån färgval, underarbete och själva måleriet måste vara genomarbetat. Genom våra skickliga medarbetare ger vi dig som kund en trygghet att ditt uppdrag utförs på bästa sätt. Vi har även bred kompetens inom företaget, vilket gör att vi lätt kan hitta rätt hantverkare för varje uppdrag. Det ger oss också möjlighet till stor flexibilitet för att anpassa oss till dig som kund på bästa sätt.

Vi utför uppdrag såsom:

  • Reparation och underhåll av lägenheter och villor
  • Om- och nybyggnadsmåleri
  • Måleri ochytskiktsbehandling avfasader
  • Brandskyddsmåleri
  • Servicearbeten

Färgsättning

En genomtänkt färgsättning är A och O för allt som ska målas! Vi färgsätter allt från trapphus, kontor, sjukhus, skola, förskola, butik m.m. Med hjälp av en genomtänkt färgsättning ökar vi trivseln, ökar värdet, ökar försäljningen, eller det ni önskar uppnå med färgsättningen!

Vid en färgsättning är det många saker att ta hänsyn till. Tex. vid färgsättning av äldre trapphus är fastighetens arkitekturhistoria en viktig del, det kan också vara fastigheter som är skyddsklassade som kräver extra insatser. Vid färgsättning av kontor, sjukhus, skolor, förskolor kan det vara helt andra saker att ta hänsyn till. Ska det färgsättas så det skapas trivsel, lugn, action, innovation eller vad är det du som kund vill uppnå?

Industrimålning

Vi målar även på tyngre områden inom industrin, såsom produktionslokaler utan att driftstopp blir nödvändigt. Vi utför även epoximålning och målning av bilgarage, dammbindning och antistatgolv samt högtryckstvätt.

Om- och nybyggnadsmålning

Vi har lång erfarenhet av att måla ny- och ombyggnadsprojekt. Vi skräddarsyr våra Team och är nyfikna på att prova nya arbetssätt och produkter för att göra målningsprocessen ännu effektivare i samverkan med dig som kund. Vi har god erfarenhet från samverkansprojekt/partnering och gör gärna flera sådana.

Det bästa är när vi kan komma in i tidigt skede så att vi kan säkerställa att det blir rätt Team och att vår erfarenhet kan tas tillvara i planeringen. Välkommen att kontakta oss, oavsett om du är intresserad av samverkan eller traditionell entreprenadform.

Låt proffsen göra dina målningsarbeten

Är det dags att måla om hemma? Passa på att utnyttja rotavdrag och anlita oss så får du jobbet utfört av ett proffs. Skattereduktionen för rotarbeten medges med 30 % av arbetskostnaden, maximalt 50 000 kr per år och person. Detta gäller din bostadsrätt, ditt hus eller fritidshus. Då skattereduktionen är kopplad till individen innebär det att två delägare till ett småhus eller bostadsrätt kan få skattereduktion med sammanlagt 100 000 kr per år. Mer information finns påSkatteverkets hemsida.

Intresserad? Låt oss veta så berättar vi mer…

STÄDNING & FÖNSTERPUTS

Vi erbjuder både städning vid behov samt regelbunden städning som planeras varje, varannan, var tredje eller fjärde vecka.


Städningen anpassas helt enligt kundens önskemål. Vi dammtorkar, dammsuger, tvättar golv, rengör kök, toalett och badrum.


Utöver städning putsar vi även fönster med professionell utrustning och utbildad personal.